Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Σάμος: Έκοψαν το ρεύμα σε άνεργο



Συνεχόμενες είναι οι διακοπές στη παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Η. σε σπίτα συμπολιτών μας που δεν μπορούν να keria613a 130321201 ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Σε ένα τέτοιο περιστατικό αναφέρεται με καταγγελία του το Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Καρλοβάσου, και κάνει λόγο για διακοπή ρεύματος από τη Δ.Ε.Η. σε σπίτι οικοδόμου, ο οποίος αδυνατεί να πληρώσει το διακανονισμό που είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα, εξαιτίας της ανεργίας που μαστίζει τον κλάδο των κατασκευών.


Το σωματείο ζητά την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος από τη Δ.Ε.Η και αναλυτικά αναφέρει:

«Συνάδελφοι, Πρέπει επιτέλους να σηκώσουμε το ανάστημα μας και να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για τις οικογένειες μας και ΟΧΙ να σκύβουμε το κεφάλι υποτακτικά απέναντι σε αυτό το απάνθρωπο καπιταλιστικό σύστημα, που ευνοεί τους μεγαλοεπενδυτές στην ενέργεια, βλέποντας μόνο το κέρδος και όχι τον άνθρωπο, αφήνοντας την εργατική τάξη και τα άλλα φτωχά λαïκά στρώματα κυριολεκτικά στο σκοτάδι.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που εργάζονται στον χώρο των κατασκευών να συμπαραταχθούν μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και να μην αφήσουν να κοπεί το ρεύμα σε άλλο σπίτι συναδέλφου.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι η λύση βρίσκεται στο δρόμο της διεκδίκησης και όχι της υποταγής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: