Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ο Μανόλης Βασιλειάς και ο Ακτιβισμός της Ειλικρίνειας (video)


"Mπορεί να θεωρηθεί ως προσωπικός ακτιβισμός, ή ως μια προσπάθεια να ξεφύγουμε σαν αιρετοί, από τα δήθεν σοβαροφανή προσωπεία όταν δεχόμαστε λασπολογικές αναφορές υπέρβασης στα προσωπικά μας δεδομένα. 

Αποτελεί για μένα στάση ζωής, να μιλώ με ειλικρίνεια ακόμη και για πράγματα που με αφορούν προσωπικά..."

Αυτή ήταν η αρχή της απάντησης του ανεξάρτητου περιφερειακού συμβούλου Μανόλη Βασιλειά, στελέχους της "Κοινωνικής Συμφωνίας" σε αιχμηρή ερώτηση της δημοσιογράφου Μαργαρίτας Ικαρίου κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο "Ράδιο Σάμος 102 fm" που αφορούσε έντονη φημολογία περί συλλήψεώς του στην Ικαρία, εξαιτίας δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του, σχετικά με το ύψος διατροφής του τέκνου τους.

ΜΥΚΟΝΟΣ "ΑΝΤΕ...PORTAS"

Στην συνέντευξη αυτή, εφ όλης της ύλης που παραχώρησε ο περιφερειακός σύμβουλος Μαν. Βασιλειάς στο "Ράδιο Σάμος 102 fm" και ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ - ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ στον "Ευπαλίνο", μίλησε για την ουσιαστική απροθυμία της πλοιοκτήτριας εταιρείας να το δρομολογήσει στη γραμμή Σάμου - Ικαρίας σε ετήσια βάση, σχολίασε την απόφαση του Σ.Α.Σ ενώ αναφέρθηκε και στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, τη στάση της Περιφερειακής Αρχής Βορείου Αιγαίου, τα κόμματα και τους μηχανισμούς εξουσίας.


"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: