Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ο Μανόλης Βασιλειάς καλεί το Μιχάλη Καρχιμάκη και τους 75


Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η κα. Λούκα Κατσέλη στο "Ράδιο Σάμος 102fm" και στη Δημοσιογράφο κα. Μαργαρίτα Ικαρίου, το ιδρυτικό στέλεχος της "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ" και ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου κ. Μανόλης Βασιλειάς μίλησε στο Ράδιο Σάμος 102fm.

Έκανε αναφορά στην προοδευτική διέξοδο που εκφράζει η "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ", για το θέμα των συνεργασιών της Αριστεράς, για το ρόλο σήμερα του Βενιζελικού "ΠΑΣΟΚ" , τις συμφωνίες και τις διαφωνίες με τον "ΣΥΡΙΖΑ", και την ανάγκη για τη συγκρότηση ενός ενιαίου Δημοκρατικού αντιμνημονιακού μετώπου που θα αντιπαλέψει την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική, με συγκρούσεις αλλά και με ενιαία πολιτική αντιπρόταση που θα απαντά στα αδιέξοδα και θα διαμορφώνει συνθήκες μίας εναλλακτικής προοδευτικής διακυβέρνησης.  

Στο πλαίσιο αυτό κάλεσε το φίλο του και πρώην σύντροφό του, Μιχάλη Καρχιμάκη και την ομάδα των 75 να εγκαταλείψουν τάχιστα το Βενιζελικό δεξιό "ΠΑΣΟΚ" και να ενώσουν τις δυνάμεις τους, μέσα από την ένταξή των 75 στην "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ". 

Ας παρακολουθήσουμε ένα μικρό τμήμα της συνέντευξής του:



"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: