Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου εναντίον Ο.Γ.Α και του Ελληνικού Δημοσίου


1.Καλούμε, όσες πολύτεκνες μητέρες ή πατέρες του Συλλόγου μας, επιθυμούν να κάνουν αγωγές κατά του Ο.Γ.Α και του Ελληνικού Δημοσίου, ενώπιον των Διοικητικών Δικαστηρίων, για την διεκδίκηση της αντισυνταγματικής περικοπής από 1/11/2012 και εντεύθεν της ισόβιας σύνταξης της πολύτεκνης μητέρας, να προσέρχονται στα Γραφεία του Συλλόγου μας, οδός: Γεφυράκι Σάμου , από την Δευτέρα 25η Νοεμβρίου 2013 μέχρι και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2014 τις πρωινές ώρες από 09.00 έως 12.00, για να καταθέτουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.

α. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα παρακάτω:

1) Εξουσιοδότηση (Η εξουσιοδότηση θα χορηγείται από το Σύλλογο και τα στοιχεία σε αυτή θα συμπληρώνονται από την πολύτεκνη μητέρα).

2) Απόκομμα πολυτεκνικής συντάξεως ή βεβαίωση αποδοχών ισόβιας σύνταξης από τον ΟΓΑ του έτους 2012(τη βεβαίωση αυτή την έστειλε ο ΟΓΑ αρχές του 2013, για το φόρο εισοδήματος του 2012)

3) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον αρμόδιο Δήμο.

4) Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού εφορίας.

5) Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας (2 όψεις).

β. Οικονομικές υποχρεώσεις

Για την κατάθεση ενώπιον των Διοικητικών Δικαστηρίων απαιτείται το ποσό των δεκαπέντε (15,00) ΕΥΡΩ, που απαραίτητα θα κατατίθεται μαζί με τα δικαιολογητικά, το οποίο θα αφορά αμοιβή, έξοδα κατάθεσης από τον δικηγόρο, έξοδα επίδοσης της αγωγής υπό Δικαστικού επιμελητού στον ΟΓΑ και το Ελληνικό Δημόσιο και έξοδα φωτοαντιγράφων των δικογράφων κλπ.

2. Για την αποφυγή κάθε παρεξηγήσεως επισημαίνουμε ότι αν επιθυμεί κάποια πολύτεκνη μητέρα ή πατέρας να κάνει μεμονωμένα αγωγή, με δικηγόρο της επιλογής τους, έχουν την δυνατότητα να το κάνουν.

Με σεβασμό
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                          ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ιωάννης Βούρος                                                   Απόστολος Γ. Τσιώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: