Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Η ΤΕΧΝΗ….ΤΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ…REZUVANCE


REZUVANCE, ή λίφτινγκ προσώπου με τα ακροδάχτυλα, είναι μια εναλλακτική εξειδικευμένη τεχνική μάλαξης στους 91 μύες του προσώπου. O θεραπευτής εφαρμόζει βιοενεργειακό μασάζ στα ενεργειακά κανάλια και τα βελονιστικά σημεία του προσώπου, αυχένα και άνω κορμού. Η τεχνική εφαρμόζεται μόνο με το απαλό άγγιγμα των δαχτύλων. Η εναλλακτική ολιστική τεχνική του μασάζ αυτού ,ξεκίνησε πριν 30 περίπου χρόνια, από τον Stanley Rotenbergo, o oποίος την συνέταξε και την πρωτοδίδαξε στην Αγγλία και τη Γερμανία.

Πρόκειται για ένα βιοενεργειακό μασάζ, μια εξειδικευμένη μέθοδο αισθητικής ,που είναι απόλυτα πιστή στην ολιστική προσέγγιση της ζωής.

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας … ο συνδετικός κρίκος που ενώνει το σώμα και το νου. Το άγχος , ο θυμός , ο πόνος, η απογοήτευση , η θλίψη , όλες αυτές οι εντάσεις αφήνουν τα ίχνη τους στο πρόσωπο και την ψυχή μας. Η Rezuvance ή natural fingertip η face lift (φυσικό λίφτινγκ προσώπου με δαχτυλοπίεση).. είναι η πιο φυσική και αποτελεσματική τεχνική αναζωογόνησης του προσώπου η οποία προσφέρει ταυτόχρονα βαθιά χαλάρωση σε όλο το σώμα και το νου. Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη εναλλακτική πρόταση ομορφιάς, αφού απελευθερώνει τους μύες του προσώπου, λαιμού ,αυχένα και άνω πλάτης από την ένταση που συσσωρεύονται καθημερινά δίνοντας τους ελαστικότητα ,λάμψη και τόνωση.

Επιπλέον με την τεχνική αυτή απελευθερώνεται ο συνδετικός ιστός ,το δέρμα ενυδατώνεται από μέσα προς τα έξω, οι ρυτίδες απαλύνονται και αποβάλλονται οι τοξίνες, δια μέσου της λέμφου.

Στο μασάζ αυτό χρησιμοποιούνται δύο τεχνικές:

Α.Τεχνική απελευθέρωσης του συνδετικού ιστού: βοηθά στην ανάπλαση της επιδερμίδας βελτιώνοντας την μικροκυκλοφορία και μεταφέροντας έτσι στα κύτταρα νερό, οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες. Ταυτόχρονα απομακρύνονται οι τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στον υποδόριο ιστό και στην επιδερμίδα. Ανιχνεύονται τα σημεία που ο υποδόριος ιστός έχει προσκολληθεί στους υποκείμενους μύες και απελευθερώνονται. Έτσι το πρόσωπο αποκτάει καθαρή ελαστική και διάφανη όψη.

Β. Η τεχνική απελευθέρωσης των μυών: απελευθερώνει την ένταση από κάθε μυ του προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ και αυχένα. Οι τεχνικές πίεσης στα σημεία που εφαρμόζονται επηρεάζουν θετικά την ενεργεία που ρέει στα ενεργειακά κανάλια, δίνοντας μέγιστα οφέλη στο πρόσωπο αλλά και την ψυχή. Μέσα από μια διαδικασία αποδέσμευσης απελευθερώνονται νέα αποθέματα φυσικής, συναισθηματικής αλλά και νοητικής ενεργείας.

Μέσα από τη rezuvance γνωρίζουμε το πρόσωπο και την ψυχή μας.


Είναι εντυπωσιακό πως οι περισσότεροι άνθρωποι που δέχονται αρχικά , μία συνεδρία rezuvance το κάνουν για να διατηρήσουν η να βελτιώσουν την όψη του προσώπου τους Στο τέλος όμως της πρώτης συνεδρίας διαπιστώνουν έκπληκτοι, ότι όχι μόνο η όψη του προσώπου βελτιωνεται,αλλα αισθάνονται πιο ξεκούραστοι και αναζωογονημένοι….μερικά από τα εκπληκτικά αποτελέσματα του μασάζ αυτού είναι.

*Αίσθηση ηρεμίας και ξεκούρασης. *Εξαφανίζονται τα οιδήματα των ματιών και οι μαύροι κύκλοι. *Μειώνονται αισθητά οι πόνοι του αυχένα. *Βελτιώνεται η ψυχοσυναισθηματικοί ισορροπία κάθε τύπου ημικρανίας. *Μειώνονται οι πόνοι της γνάθου και το τρίξιμο των δοντιών.
*Ξεκούραστη όψη και φωτεινότητα στο πρόσωπο και το βλέμμα.
*Μειώνονται οι ουλές και επουλώνεται καλύτερα το δέρμα.

Η μέθοδος ολοκληρώνεται σε 6 συνεδρίες των 60 λεπτών. Κάθε συνεδρία εστιάζεται σε μια ορισμένη περιοχή του προσώπου, λαιμού και αυχένα. Μπορεί να επαναληφτούν 2 συνεδρίες κάθε 1-2 μήνες για συντήρηση των αποτελεσμάτων. Για την μονιμοποίηση τους ,συστήνονται ασκήσεις προσώπου και φυσικές συνταγές καλλυντικών με αιθέρια έλαια και φυσικά υλικά.

1η συνεδρία- Διέγερση της επιδερμίδας του προσώπου, μυών ματιών και συνδετικού ιστού.

2η συνεδρία - Εστιάζει στο τριχωτό της κεφαλής, μύες προσώπου-ματιών. Ανακουφίζει από πονοκέφαλους και ένταση. Βελτιώνει αισθητά τις ρυτίδες και τα οιδήματα των ματιών.

3η συνεδρία - Δουλεύονται η περιοχή των ματιών, ζυγωματικά, στοματική κοιλότητα. Γέμισμα της ρινοπαρειακής αύλακας, διαφοροποίηση στο οβάλ του προσώπου.

4η συνεδρία- Επικεντρώνεται στο άνω και κάτω χείλος, πηγούνι, λαιμό ,ντεκολτέ και αυχένα. Ολική επαναφορά και ανόρθωση του οβάλ του προσώπου. Απελευθερώνονται το στρες, ο θυμός και η ένταση. Οι μύες του αυχένα αποκτούν ελαστικότητα.

5η συνεδρία - Απελευθερώνεται η ένταση, αποκτούν ευλυγισία και ελαστικότητα οι μύες του προσώπου, του αυχένα και της άνω πλάτης, αντιμετώπιση του αυχενικού συνδρόμου, πλήρης σωματική χαλάρωση και νοητική απελευθέρωση.

6η συνεδρία - Δυναμική συνεδρία, δουλεύονται όλα τα σημεία των προηγούμενων συνεδριών. Μυϊκή τόνωση των ιστών και των μυών του προσώπου, αυχένα και άνω πλάτης. Πλήρης σωματική και ψυχική αναγέννηση.

H TEXNH ΤΗΣ ΘΕΪΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ, Η ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ …..ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ.      

ΑΓΛΑΙΑ ΜΙΧΑΛΙΟΥ

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Προσεχώς: www.beautyartacademy.gr

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: