Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Σάμος: Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για Μετακίνηση Μαθητών



Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σάμου & Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιου και των τοπικών αρχών της Σάμου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους έκοψε χθες 1 Ιανουαρίου 2014, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα, ευχόμενος στους συμπατριώτες μας υγεία, ευημερία και προκοπή. Παράλληλα, ευχήθηκε σε συλλογικό επίπεδο, τη χρονιά που έρχεται να ξεπεραστούν τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης, ώστε οι Σαμιώτες, Ικαριώτες και Φουρνιώτες να μπορέσουν να διαμορφώσουν ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον για τα παιδιά τους.

Ανακοινώθηκε σήμερα 2 Ιανουαρίου 2014, από το Τμήμα Προμηθειών της Π.Ε. Σάμου η Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για την «Ανάθεση µε διαπραγμάτευση δρομολογίων που δεν παρατάθηκαν, καθώς και νέων δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για το σχολικό έτος 2013-2014»

Σύμφωνα με την πρόσκληση, ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 10:00 στην Αίθουσα Συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου στο Διοικητήριο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προμηθειών της Π.Ε. Σάμου και στα τηλέφωνα 22733 50422 (αρμόδιος υπάλληλος Α. Τατούρης) και 22733 50437 (αρμόδια υπάλληλος Γ. Χατζηκωνσταντή)

Δεν υπάρχουν σχόλια: