Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Η γιορτή του Συλλόγου "Ομόνοια" στον Παγώνδα Σάμου


Στην κατάμεστη από μέλη και φίλους του Συλλόγου αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Παγώνδα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων "Ομόνοια" που ήταν αφιερωμένη στα 38α γεννέθλιά του, αλλά και στην κοπή της βασιλόπιτας του 2014.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος κ. Αγγελική Βαλεοντή - Δεμερτζή, κάνοντας απολογισμό της δράσης του Συλλόγου μέσα στο 2013 και τον πρώτο προγραμματισμό για το 2014.

Στη συνέχεια τα παιδιά της Θεατρικής Ομάδας και της Παιδικής Φωλιάς μίλησαν για τις δυσκολίες του χρόνου που πέρασε και για όσα περιμένουν από τον νέο.

Μετά παρουσιάστηκαν τρία μονόπρακτα:
- "Οι δώδεκα μήνες", του Χάρη Σακελλαρίου
- "Σπουδαίοι άνθρωποι - Μήνυμα αγάπης", του Βασίλη Αναστασιάδη
- "Εμπορο…κάλαντα", του Βασίλη Αναστασιάδη



Έπειτα οι ιερείς του χωριού, π. Νικόλαος Σπάγος και π. Μανώλης Αρβανίτης ευλόγησαν την βασιλόπιτα του 2014 και όλοι μαζί ευχήθηκαν στο Σύλλογο "χρόνια πολλά" και να συνεχίσει τη δράση του, ενώ ο νέος χρόνος να είναι γεμάτος υγεία για όλους, χαρούμενος, ειρηνικός, αισιόδοξος, δημιουργικός και με αλληλεγγύη.

Τέλος μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μέσα στο 2013, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με πίτα και κρασί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Οι ιερείς του χωριού, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, Νίκος Παπασταμάτης και το μέλος του, Νίκος Κουλούρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Ιστορικού Μουσείου Παγώνδα, Γιάννης Αντωνιάδης, και ο πρόεδρος του Σπηλαιολογικού Συλλόγου "Ο Ευπαλίνος", Γιώργος Σπυρόπουλος.



http://my-samos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: