Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Η Σάμος πάει... Καβάλα !


Μετά από τις δυο επιτυχημένες εκθέσεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, η Δυναμική Promotion διοργανώνει φέτος στην Καβάλα την 3η Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων - Πολιτισμού και Τουρισμού της Σάμου.

Από την Πέμπτη 13 έως και το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 η έκθεση θα φιλοξενείται στο χώρο του φουαγιέ του Διοικητηρίου της Καβάλας, από τις 10 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την Σάμο μέσα από την έκθεση φωτογραφίας ενώ θα μπορούν να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν τα τοπικά προϊόντα της Σάμου, όπως το παγκοσμίως γνωστό κρασί, το ονομαστό ούζο, το μυρωδάτο μέλι, το βραβευμένο ελαιόλαδο, τα βότανα, είδη του πρωτογενούς τομέα, τα παραδοσιακά γλυκά.
Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές της Σάμου μέσα από ένα ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 στην κεντρική αίθουσα του αμφιθέατρου, μετά από τα εγκαίνια της έκθεσης, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 5 το απόγευμα από τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αρχέλαο Γρανά.

Μια δράση κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς αγάπης θα πραγματοποιηθεί ως προοίμιο της έκθεσης. Η κοινωνία της Σάμου ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της Δυναμικής Promotion, συνέλεξε μεγάλες ποσότητες από παιδικά ρούχα και παιχνίδια καθώς και τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα προσφερθούν στο Κέντρο Προστασίας του παιδιού Καβάλας και στο Ίδρυμα "Μέριμνα για το Ειδικό Παιδί - Αγία Μαρίνα". Η παράδοση των παραπάνω ειδών στο ίδρυμα θα γίνει παράλληλα με τα εγκαίνια. Την ημέρα των εγκαινίων θα παρουσιαστούν και τοπικοί παραδοσιακοί χοροί της Σάμου από τον πολιτιστικό σύλλογο Μυτιληνιών.

Η έκθεση διοργανώνεται και φέτος από την "Δυναμική Promotion Σάμου", υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, του Δήμου Σάμου και του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Άθλησης Σάμου (Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ). Υποστηρίζεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μυτιληνιών καθώς και επιχειρηματίες της Σάμου.

http://my-samos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: