Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ενδιαφέρον για υδροπλάνα στη Νησιά μας

Ένα νέο μέσο, το υδροπλάνο, εισέρχεται σταδιακά στην πατρίδα μας, τουριστικός πόλος της Μεσογείου. Ύστερα από την ψήφιση του ν. 4146/2013 με τον οποίο η Ελληνική Πολιτεία συγχρονίζεται με την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών στον τομέα των μεταφορών, η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου απευθύνθηκε σε νεοσύστατη πτητική εταιρεία, προκειμένου να διερευνηθούν οι απόψεις της σε σχέση με τα νησιά μας. Σας παραθέτουμε το σχετικό αίτημα:

Προς : HELLENIC SEAPLANES, Υπόψη κ.κ. Προέδρου και Διευθυντή

ΘΕΜΑ: Προγραμματισμός πτήσεων της HELLENIC SEAPLANES στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Από ανακοινώσεις της εταιρείας σας στα Μ.Μ.Ε., πληροφορηθήκαμε τις προθέσεις της «Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε.», που αφορά την ανάπτυξη πτήσεων στην πρώτη ομάδα υδατοδρομίων που δημιουργείται στην χώρα μας.

Στην ιστοσελίδα σας με τις ετικέτες προορισμού, παρουσιάζεται το φιλόδοξο πράγματι πλάνο για κάλυψη του Ελλαδικού χώρου, όπου η νήσος Ικαρία αναφέρεται με την επωνυμία Αμοργός, την οποία ελπίζουμε να διορθώσετε.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για το χρονοδιάγραμμα, το μελλοντικό σχεδιασμό και προγραμματισμό από την εταιρεία σας, για πτήσεις στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και ιδιαίτερα στα νησιά Σάμο, Φούρνοι, Ικαρία της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, που αποτελούν το μεγαλύτερο τουριστικό προορισμό της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: