Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Απάντηση στο συνδυασμό "Δράση, Ενότητα, Προοπτική" του απερχόμενου Δημάρχου κ. Θάνου

Ο κ. Θάνος δείχνει να ενοχλήθηκε από τις αναφορές μας για τις "τελευταίες μέρες της Πομπηίας" του, παρ' ότι αποδέχεται την αλήθεια των ισχυρισμών μας. 

Δεν δείχνει όμως καθόλου ενοχλημένος, που Μάη μήνα η πρωτεύουσα και άλλα καίρια σημεία του νησιού παρουσιάζουν αυτήν την αποκρουστική όψη. Δεν ενοχλείται από την ταλαιπωρία και τις ζημιές που καταγράφουν οι επαγγελματίες.

Επικαλείται ότι τα έργα έχουν "χώμα και σκόνη". Αλλά και προγραμματισμό, σχεδιασμό, χρονοδιάγραμμα… θα προσθέταμε. Αλλιώς "έργα" παραμένουν, όπως "έργο" ήταν και "το γιοφύρι της Άρτας".

Μιλάει για αδαείς, προφανώς επικαλούμενος την "εμπειρία" του. "Εμπειρία" που στους πολίτες, κατάντησε η "πικρή μας πείρα". Η πολιτεία του πάντως είναι διδακτική. Διέλυσε κάθε άλλοθι για τη διατήρηση του μίζερου, εφιαλτικού για ευρύτερα κοινωνικά στρώματα, παρόντος.

Υπομονή κ. Θάνο. Δεκατέσσερις μόλις μέρες έμειναν. 


Ανατροπή. Το αύριο δεν μπορεί να περιμένει. 

Ανατροπή. Για έναν σύγχρονο Δήμο, που θα αφουγκράζεται τους πολίτες και τις καθημερινές ανάγκες τους. Που θα σφυρηλατήσει ένα μέλλον αντάξιο της ιστορίας και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σάμου.




Σχετικά δημοσιεύματά μας: 01  02

Δεν υπάρχουν σχόλια: