Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Απομένουν 4 ημέρες ! Μπορείς και ΕΣΥ να Στηρίξεις

Απομένουν μόλις 4 ημέρες για να ολοκληρωθεί ο νέος κύκλος crowdfunding του Αρχιπελάγους, που στοχεύει να προστατεύσει ουσιαστικά τα θαλάσσια θηλαστικά, αλλά και τα ιχθυαποθέματα του Αιγαίου, μέσω της διάθεσης επιλεκτικών αλιευτικών εργαλείων.

Με τη δεύτερη προσπάθεια crowdfunding στοχεύουμε να συγκεντρώσουμε περισσότερες δωρεές, με το σύνολο των οποίων θα βοηθήσουμε περισσότερους ψαράδες, από τους Λειψούς, την Πάτμο και τους Αρκιούς. Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους ψαρεύουν εντός του μόνιμου Καταφυγίου Άγριας Ζωής των συμπλέγματος των Αρκιών (Δήμος Πάτμου).

Μπορείς και ΕΣΥ να κάνεις τη διαφορά, στηρίζοντας τη συνύπαρξη των θαλάσσιων θηλαστικών με τους παράκτιους ψαράδες. Ακόμα και η μικρότερη δωρεά, είναι εξαιρετικά σημαντική!

Κατά το πρώτο crowdfunding, μπορέσαμε να βοηθήσουμε 12 παράκτιους ψαράδες από τους Λειψούς. Η τοπική κοινωνία πραγματικά εντυπωσιάστηκε με το πως άλλοι άνθρωποι, που ζουν τόσο μακριά, στήριξαν αυτή την προσπάθεια από το υστέρημα τους.Αυτό σίγουρα αποτελεί μία ηθική επιβράβευση για το γεγονός ότι παρ’όλες τις συχνές ζημιές που προκαλούν τα δελφίνια και οι φώκιες στα δίχτυα των ψαράδων, στην περιοχή δεν έχει υπάρξει εδώ και δεκαετίες καμία ηθελημένη θανάτωση ή τραυματισμός.

Αυτή τη φορά, στοχεύουμε να ξεπεράσουμε το ποσό που συγκεντρώσαμε στην πρώτη μας προσπάθεια crowdfunding και να φτάσουμε το ποσό των €10,000.Εάν όλοι στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε, με τη δωρεά επιλεκτικών αλιευτικών εργαλείων, περισσότερους ψαράδες από περισσότερα νησιά (προτεραιότητα θα δοθεί στους ψαράδες που δεν έχουν κανένα άλλο εισόδημα πέραν από την αλιεία).

Η δική σου στήριξη, ανεξαιρέτως ποσού, είναι εξαιρετικά σημαντική, όχι μόνο ως χρηματική αξία, αλλά επιπλέον και ως ηθική υποστήριξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: