Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Καλοκαιρινή Ευκαιρία για Συλλέκτες Ρολογιών


Ο Elgin Εθνική Watch Company, πιο γνωστό ως απλά το ρολόι εταιρεία Elgin, ήταν μια μεγάλη εταιρεία κατασκευής ρολογιών των ΗΠΑ από το 1864 μέχρι το κλείσιμό της το 1968. Η εταιρεία πούλησε ρολόγια με τα ονόματα, Elgin, Lord Elgin, και στη Λαίδη Elgin.


Η εταιρεία ενσωματώθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 1864 ως το Εθνικό Watch Company, στο Σικάγο, Ιλλινόις. 

Η αυξανόμενη νέα πόλη του Elgin, Ιλινόις , περίπου 30 μίλια βορειοδυτικά του Σικάγου, επιλέχθηκε ως το χώρο του εργοστασίου. Η εταιρεία αναδιοργανώθηκε τον Απρίλιο του 1865 και το εργοστάσιο ολοκληρώθηκε το 1866. Η πρώτη κίνηση, η οποία εκδόθηκε το 1867, πήρε το όνομά του BW Raymond προς τιμήν του Benjamin W. Raymond. 


Το ρολόι ήταν ένα μέγεθος 18, πλήρη σχεδιασμό πλάκα.Η εταιρεία άλλαξε επίσημα το όνομά της με την Εθνική Elgin Watch Company το 1874, όπως το όνομα Έλγιν είχε τεθεί σε κοινή χρήση για τα ρολόγια τους.


Σήμερα στην κατοχή του "ΕΥΠΑΛΙΝΟΥ" βρίσκεται ένα υπέροχο ολόχρυσο ρολόι τσέπης αντίκα, από τα πρώτα που κατασκευάστηκαν, και που τίθεται σε δημόσια δικτυακή δημοπρασία, απευθυνόμενοι κυρίως σε συλλέκτες. 

Να σημειωθεί ότι το ρολόι αυτό δουλεύει κανονικά χωρίς να "χάνει ή να κερδίζει" λεπτό και διακρίνεται κυρίως για τις λεπτομέρειες στη χαρακτική του, στην υπέροχη βαριά ολόχρυση αλυσίδα του  αλλά και για το συνολικό του φινίρισμα. 

Για τις οποιεσδήποτε σοβαρές προτάσεις σας, 
μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο email: vasileiasmanolis@gmail.com 

και στο Τηλέφωνο: 6973401502

Για περισσότερες φωτογραφίες κάντε "κλικ" πιο κάτω:



"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: