Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Λαική Συσπείρωση Δήμου Σάμου: ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


Εκφράζουμε την αγωνιστική μας συμπαράσταση στους διωκόμενους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και στους εκλεγμένους, δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους, της Λαϊκής Συσπείρωσης Ικαρίας, που δικάζονται τη Δευτέρα 29 Σεπτέμβρη 2014, γιατί συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις το 2011 ενάντια στην υποβάθμιση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών των νησιών μας.

Από τότε μέχρι τώρα οι συγκοινωνίες όχι μόνο υποβαθμίστηκαν, αλλά έγιναν και «είδος εν ανεπαρκεία», γεγονός που αποδείχνει το δίκαιο εκείνων των κινητοποιήσεων.

Οι αγώνες για να έχουν τα νησιά σύγχρονα ,ασφαλή πλοία με φθηνό εισιτήριο σε καθημερινή βάση, με ναυτεργάτες με πλήρη εργασιακά δικαιώματα και μόνιμη εργασία, είναι αγώνες για την επιβίωση των κατοίκων του Αιγαίου και δεν θα σταματήσουν όσες διώξεις κι’ αν ασκηθούν σε βάρος των πρωτοπόρων αγωνιστών.

Ζητάμε μαζί με το λαό της Νικαριάς, την αθώωση των 7 διωκόμενων αγωνιστών, το σταμάτημα κάθε είδους διώξεων ενάντια σε όσους αγωνίζονται για τη βελτίωση των συγκοινωνιών και της ζωής των κατοίκων των νησιών μας γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: