Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Άρχισε η "θεσμική" Αλαζονεία στη Σάμο ?


Σάββατο μεσημέρι 6 Σεπτέμβρη 2014...Πλατεία Πυθαγόρα στη Σάμο....Ο κόσμος βρίσκεται για ψώνια, οι καφετέριες σχεδόν γεμάτες, ο καιρός είναι θαυμάσιος.

Ξαφνικά ένα αγροτικό λευκό αυτοκίνητο ανεβαίνει το πεζοδρόμιο της Πλατείας Πυθαγόρα και σταματά έξω από το περίπτερο που βλέπεται στις φωτογραφίες που μας έστειλαν συμπολίτες μας. 

Άνετος και καμαρωτός ο οδηγός του αυτοκινήτου, και φερόμενος ως και ο χώρος να είναι το πάρκινγκ του σπιτιού του, κατεβαίνει από αυτό και κατευθύνεται για "το καφέ του. 

Ο μη εικονιζόμενος (από εμάς) κύριος, είναι νέος εκλεγμένος Πρόεδρος μεγάλης Δημοτικής Κοινότητας της ευρύτερης περιοχής του Πυθαγορείου. 

Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος πρόσφατα "θίχτηκε" από ερωτηματολόγιο γνωστού Σαμιακού μπλοκ σχετικά με το αν στις προτεραιότητες του Νέου Δημάρχου είναι οι "εξυπηρετήσεις φίλων".

Αυτές οι στάσεις συνεργατών του κ. Μιχάλη Αγγελόπουλου εκφράζουν και τον ίδιο τον Δήμαρχο ή θα πρέπει ενδεχομένως ο νέος Δήμαρχος Σάμου να τους "μαζέψει", αφού αρχίζουν ήδη και  τον εκθέτουν....?

Μήπως "η γυναίκα του Καίσαρα θα πρέπει να φαίνεται τίμια", αν πράγματι είναι ..?

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

Alexander είπε...

Μα δεν φταίει αυτός ο άνθρωπος απλά φταίνε αυτοί που τον ψηφίσανε τώρα πλέον ας τον ανεχτούν και ότι και να κάνει, καλά τους κάνει.