Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Σάμος: Το ανέκδοτο της δήθεν αστικής συγκοινωνίας


Ανακοινώθηκαν πριν λίγο τα δρομoλόγια της «αστικής» συγκοινωνίας και έχει γεμίσει το Facebook και τα άλλα ηλεκτρονικά μέσα από σχόλια που διακωμωδούν την «αστική» στην σαμιώτικη της μορφή .

Για όσους δεν πρόλαβαν να ενημερωθούν η «αστική» αποτελείται από 3 (!) δρομολόγια σε πενθήμερη βάση (!) που θα πηγαίνουν από το Μαλαγάρι στο νέο λιμάνι .

Η εφημερίδα μας όπως γνωρίζουν οι χιλιάδες πιστοί αναγνώστες μας, προτιμά πάντα να ενημερώνει το κοινό της για τα γεγονότα τα Σάμου χωρίς να προσπαθεί να περνά μηνύματα ή πολιτικές απόψεις , γιαυτό και διαβάζεται από όλους τους πολιτικούς χώρους . Στην προκειμένη περίπτωση όμως θα κάνει μία εξαίρεση γιατί θεωρεί ότι είναι δυστυχώς απαραίτητο.

Αν τα δρομολόγια που ανακοινώθηκαν δεν είναι αποτέλεσμα κάποιου νου με όρεξη για καλοκαιρινά αστεία , προτείνουμε να ακυρωθούν άμεσα . Καλλίτερα χωρίς δρομολόγια παρά με κοροϊδία δρομολόγια. Αστική συγκοινωνία είναι , για όσους κατέχοντες αξιώματα δεν το γνωρίζουν , συγκοινωνία κάθε 10 και 15 λεπτά , από καθορισμένες στάσεις και σε όλη την πόλη (… αστική γαρ) . Στην περίπτωσή μας από το Πάνω Βαθύ μέχρι και τη Γάγκου . Συγκοινωνία που εξυπηρετεί τουρίστες αλλά και ντόπιους που θέλουν να κάνουν την δουλειά τους στην πόλη . Με μικρά μοντέρνα λεωφορεία .

Ας μην παραπονιούνται κάποιοι ότι η αστική δεν έχει επιτυχία ή ότι ο κάθε σαμιώτης και επισκέπτης παρκάρει όπου βρει και μπλοκάρει τους δρόμους . Αφού κοροϊδεύουμε τον κόσμο , αναλόγως αντιδρά και αυτός.

Σχετικό Δημοσίευμά μας: Εδώ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: