Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Σάμος: Παραλαβή της Δωρεάς από τον Εθελοντικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό Κοινωνικής Φροντίδας «ΘΕΟΦΙΛΟΣ».


Το Δ.Σ. του συλλόγου μας παρέλαβε σήμερα το πρωί 13 Δεκεμβρίου 2014 την δωρεά από τον Ε.Φ.Ο.Κ.Φ. « ΘΕΟΦΙΛΟΣ» τους οποίους θερμά ευχαριστούμε και ιδιαιτέρως τον επικεφαλή τους κ. Ναυπλιώτη Ιωάννη οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αίτημά μας με αποτέλεσμα να μπορούμε να καλύψουμε σε είδη πρώτης ανάγκης αρκετές πολύτεκνες οικογένειες με ανήλικα τέκνα των νησιών μας.

 Ο « ΘΕΟΦΙΛΟΣ» ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ παντού και πάντα με περισσή αγάπη έχει όμως ανάγκη και την συμμετοχή όλων μας ώστε να συνεχίσει το Θεάρεστο έργο του. Στο site του «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» www.theopfilos.gr μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τoν εν λόγω φιλανθρωπικό οργανισμό.

Θα ήταν όμως μεγάλη παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε την μεταφορική εταιρεία των τέκνων του πολύτεκνου και μέλους μας κ. Καραγιάννη Νικολάου “SAMOS EXPRESS” διότι αρνήθηκε να λάβει οποιαδήποτε αμοιβή από το σύλλογό μας για τη μεταφορά καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη μας κ. Νικόλαο Κατρακάζο ο οποίος μεσολάβησε στην ναυτιλιακή εταιρεία “ NEL LINES “ και εκδόθηκε «μισό» εισιτήριο για το όχημα.

Σημειωτέον ότι και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αλλά και η προαναφερθείσα μεταφορική εταιρεία είναι η πολλοστή φορά που στέκονται με αγάπη στο πλευρό μας.

Η διανομή θα ξεκινήσει το ταχύτερο δυνατό και για τα τρία νησιά μας αφού κατανεμηθούν τα είδη κατά οικογένεια το οποίο χρειάζεται πολύωρη εργασία.

Συνημμένα αποστέλλονται φωτογραφίες από την ανωτέρω παραλαβή καθώς και ο κατάλογος των ειδών αποστολής.

Με σεβασμό
Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                             ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Ιωάννης Β. Βούρος                                   Απόστολος Γ. Τσιώλης


Σχετικό δημοσίευμά μας: Εδώ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: