Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Προβολή μιας υπέροχης ταινίας, δωρεάν στη Σάμο



Αύριο Σάββατο 21 Φλεβάρη η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου θα προβάλει την ταινία ONCE IN A LIFETIME στο χώρο της αντιπεριφέρειας Σάμου. 

Αποτελεί ουσιαστικά την περιγραφή του πιο γνωστού ραδιοφωνικού προσώπου, ή μάλλον της πιο γνωστής και αγαπημένης μας ραδιοφωνικής φωνής.

Ο Γιάννης Πετρίδης αποτυπώνεται σε φιλμ για πρώτη φορά στη ζωή του. Ο άνθρωπος που έχουμε ταυτίσει με μια φωνή αποφασίζει να αφήσει για λίγο το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και να μας ξεναγήσει στις μουσικές ιστορίες της ζωής του.

Το Once In A Lifetime είναι ένα πολυεπίπεδο μουσικό οδοιπορικό στην ζωή του σπουδαιότερου Έλληνα ραδιοφωνικού παραγωγού, στην μουσική εξέλιξη της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, στην έκρηξη του ροκ την δεκαετία του 60, στα μουσικά κινήματα που γεννήθηκαν και μας έφερε σε επαφή η εκπομπή του και στο κοινωνικό και πολιτικό σκηνικό που διαμόρφωσε την σύγχρονη Ελληνική κουλτούρα.

Σε σκηνοθεσία Νικόλ Αλεξανδροπούλου, η ταινία είναι του 2009 και πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Γιάννης Πετρίδης. Η Είσοδος θα είναι ελεύθερη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: