Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Έως πότε παρατάθηκε η σύμβαση του πλοίου "Νήσος Μύκονος" ?





Ως τις 30 Απριλίου παρατάθηκε η σύμβαση ανάθεσης της άγονης γραμμής του Βορείου Αιγαίου στην Hellenic Seaways και στο πλοίο «Νήσος Μύκονος» με απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο «Ε» η εταιρεία.

Μάλιστα στα δρομολόγια του πλοίου θα περιλαμβάνεται και η γραμμή Ικαρίας - Σάμου. Κι αυτό σημαίνει ότι το πλοίο θα φθάνει ως τον Πειραιά, όπως συνέβαινε και πριν το δεξαμενισμό του.

Συγκεκριμένα το πλοίο θα αναχωρεί από τον Πειραιά και θα προσεγγίζει τη Σύρο, τη Μύκονο, τον Εύδηλο Ικαρίας, τον Άγιο Κήρυκο, τους Φούρνους, το Καρλόβασι της Σάμου, το Βαθύ της Σάμου, τη Χίο, τη Μυτιλήνη, Λήμνο και την Καβάλα.

Αυξημένα δρομολόγια θα εκτελεί το πλοίο την περίοδο του Πάσχα.

Ως χθες το απόγευμα δεν είχε εκδοθεί από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου καμία απόφαση για την άγονη γραμμή του Βορείου Αιγαίου. Παρότι ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε στις 19 Φεβρουαρίου και η απόφαση θα έπρεπε να είχε εκδοθεί μετά από 20 ημέρες. 

Αυτός είναι και ο λόγος που το Υπουργείο έδωσε άλλη μια παράταση στην απευθείας ανάθεση των δύο δρομολογίων της άγονης γραμμής στο «Νήσος Μύκονος» της Hellenic Seaways.
George I. Zaimis

Δεν υπάρχουν σχόλια: