Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Γέμισε από μουσική και τραγούδια ο Παγώνδας Σάμου


Κυριακή 3 Μαΐου 2015 και η αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Παγώνδα, γέμισε από μουσική και τραγούδια.

Η γεμάτη αίθουσα από μέλη και φίλους του Συλλόγου «ΟΜΟΝΟΙΑ», ο οποίος κάλεσε την ορχήστρα και οργάνωσε την εκδήλωση, είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια συναυλία με μουσική και τραγούδια από την ορχήστρα της Μουσικής Σχολής «ΑΡΜΟΝΙΑ».

Ωραία μουσική και τραγούδια γεμάτα από συγκίνηση και αγωνιστικότητα, αλλά και πολλά συγκλονιστικά, συνεπήραν τους παρευρισκόμενους, που σε πολλά τραγούδησαν και οι ίδιοι.

Στην ορχήστρα συμμετείχαν

Η Ζαφειρούλα Χατζηφωτίου (τραγούδι), διευθύντρια της Μουσικής Σχολής «Αρμονία», η Μόνικα Βάισολτ (τραγούδι) φιλική συμμετοχή, μέλος της όπερας Κολωνίας της Γερμανίας, η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Μεσαίου Καρλοβάσου Μαρία Μπαρμπάκη (πιάνο), ο Σπύρος Ζιωχός (τραγούδι) φιλική συμμετοχή, ο Διονύσης Μαστρογιάννης (ακορντεόν) αντιπρόεδρος της Σχολής, ο Δημήτρης Αρώλης (μπουζούκι) καθηγητής της Σχολής, και Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου (κιθάρα), καθηγητής επίσης της Σχολής.

Τους ευχαριστούμε πολύ για την ωραία βραδιά που μας χάρισαν.

Η Συντακτική Επιτροπή της εφημεριδούλας «Παιδική Φωλιά» ενθουσιασμένη πήρε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τα μέλη της ορχήστρας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ιερέας κ. Σπάγος Νικόλαος, ο Δήμαρχος Σάμου κ. Αγγελόπουλος Μιχάλης, ο αντιδήμαρχος κ. Βαλκαμλής Βασίλειος , ο δημοτικός σύμβουλος κ. Καβαδάκης Στράτος, ο τοπικός σύμβουλος κ. Ζαρμπάνης Μανώλης, ο πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου κ. Καραμανώλης Μιλτιάδης, ο πρόεδρος του Σπηλαιολογικού Συλλόγου «Ευπαλίνος» κ. Σπυρόπουλος Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια: