Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Ανατολή Παλαιοκάστρου - Ενημέρωση--Δελτίο τύπου


Ο σύλλογος μας θα ήθελε να συγχαρεί τον αθλητή μας Χουσά Ιωάννη (τερματοφύλακας, γεν. 1997) για τη συμμετοχή του στα trial (δοκιμαστικά) της ιταλικής ομάδας Empoli FC, που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα της εταιρίας uk trial hellas.

Tα δοκιμαστικά πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 14 με 16/04/2015 στις αθλητικές εγκαταστάσεις Παιανίας στην Αθήνα και συμμετείχαν 120 παιδιά της ηλικίας του. Τον Γιάννη συνόδευσε ο προπονητής της ομάδας μας κ. Γκαιδατζόπουλος Δημήτρης.

Ευχόμαστε στον Γιάννη κάθε επιτυχία στο αθλητικό αλλά και κυρίως κοινωνικό του μέλλον και η εμπειρία του αυτή να είναι εφαλτήριο προσωπικής και αθλητικής ανέλιξης. Εμείς σε κάθε περίπτωση είμαστε περήφανοι και συγκινημένοι για τις αθλητικές επιδόσεις αλλά κυρίως για το χαρακτήρα του.

Επίσης , θα θέλαμε να δηλώσουμε τη στήριξη μας στον αθλητή μας Λούτσο Κώστα, ο οποίος υπέστει πολύ σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα μας με το σωματείο του Φοίνικα, να του ευχηθούμε περαστικά και ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γερός και δυνατός στην οικογένειά του και στους αθλητικούς χώρους.

Το Δ.Σ. του ΑΨΕΜΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: