Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Οι τρεις τρόποι λειτουργίας του εγκεφάλου, από τον ερευνητή Γιώργο Πασχαλίδη


Τις μελέτες του για τους τρεις τρόπους λειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου, θα παρουσιάσει την Τρίτη 11 Ιουνίου ο βραβευμένος ερευνητής και συγγραφέας Γιώργος Πασχαλίδης, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στις 7 το απόγευμα.

Ο Γιώργος Πασχαλίδης είναι βραβευμένος από την UNESCO και το Βατικανό ερευνητής και συγγραφέας με σημαντικές ανακαλύψεις που αφορούν τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και του σώματος.

Στις ομιλίες, στα βιβλία του και στα συνέδρια ο Γιώργος Πασχαλίδης εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο μπορεί ο καθένας να θέσει σε λειτουργία τον εγκέφαλό του, ώστε η σκέψη του να μη τον εμποδίζει, αλλά να τον υποστηρίζει, για να συντηρεί τον εαυτό του και το σώμα του. Σε κάθε του παρουσίαση τονίζει ότι: «Ο εγκέφαλος είναι αυτός που μεταφέρει την πληροφορία για την σωστή λειτουργία του οργανισμού και η επαναλαμβανόμενη σκέψη είναι αυτή που τον μπλοκάρει και δεν μπορεί να μεταφέρει την πληροφορία με αποτέλεσμα την εξασθένηση του κυττάρου και κατά συνέπεια την ασθένεια του οργανισμού. 

Η απαλλαγή του εγκεφάλου από τον βασανισμό των σκέψεων τον απελευθερώνει και μας οδηγεί στην αυτo-ίαση. Ο ρόλος της σκέψης είναι η διευκόλυνση των βιολογικών λειτουργιών που υπηρετούν τη ζωή. Η σκέψη έχει την ικανότητα να διαγράφει και να διορθώνει τις βλάβες του κώδικα του DNA και το ζητούμενο είναι η εκτροπή της από αδιέξοδες ατραπούς που αποδιοργανώνουν το dna.»

http://www.ygeia360.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: