Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Αναζητείται Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου


Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου καλούνται τα μέλη του που θα διεξαχθεί όπως πάντα στην αίθουσα συνεδριάσεών του, την Παρασκευή 5 Ιούνη 2015, και ώρα έναρξης 18.00 προκειμένου να διεξαχθεί η προβλεπόμενη διαδικασία εκλογής νέου Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου.


Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο μέχρι σήμερα Αντιπρόεδρος του Δ.Σ ήταν ο κ. Νίκος Ελένης από το συνδυασμό "Δράση-Ενότητα - Προοπτική" ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μας, φαίνεται ότι παραιτήθηκε και από Δημοτικός Σύμβουλος. 

Ίσως σε αυτή την εξέλιξη να έχει παίξει ρόλο η πριν από λίγο καιρό αποκάλυψη του Δημοτικού Συμβούλου Αντώνη Σίμου για το ασυμβίβαστο του κ. Ν. Ελένη.  

Την θέση του κ. Νίκου Ελένη στο Δημοτικό Συμβούλιο θα συμπληρώσει ο κ. Μανόλης Ματθαίου, πρώτος επιλαχών του ίδιου συνδυασμού από την περιοχή του Καρλοβάσου.

Την Παρασκευή λοιπόν έτσι και αλλιώς ήταν προγραμματισμένη η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 6,30μμ με αρκετά θέματα όπως είχαμε δημοσιεύσει Εδώ....! και κατόπιν αυτής της εξέλιξης και σύμφωνα και με τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ, θα γίνουν θεωρητικά δύο συνεδριάσεις την ίδια μέρα.

Το μόνο που απομένει για την Παρασκευή είναι να δούμε ποιος από τον συνδυασμό του κ. Στέλιου Θάνου θα ανέβει στην εξέδρα σαν Αντιπρόεδρος. 


"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: