Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Σαμαράς: Παραιτούμαι από την ηγεσία της ΝΔ


Την παραίτησή του από την ηγεσία της ΝΔ, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ενημέρωσε ότι καθήκοντα μεταβατικού προέδρου του κόμματος αναλαμβάνει ο Β. Μεϊμαράκης, κατόπιν αιτήματος του παραιτηθέντος.

"Τώρα η κυβέρνηση πρέπει να υλοποιήσει τη δέσμευσή της για βιώσιμη συμφωνία,σε 48 ώρες", δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς και συνέχισε: "Ευθύνη της κυβέρνησης να φέρει συμφωνία αμέσως. Να απομονώσει τα στοιχεία του κόματός της που επιθυμεί επιστροφή στη δραχμή. Η κυβέρνηση να ανατρέψει την εντύπωση ότι ψηφίσαμε για έξοδο από το ευρώ.

Καλώ τους εταίρους να βοηθήσουν την Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ. Χρειάζεται βιώσιμη συμφωνία τώρα. Να προχωρήσει χωρίς αργοπορία. Μεγάλ ευθύνη για όλους μας να παραμείνουμε ενωμένοι.

Η μεγάλη παράταξή μας χρειάζεται μια νέα αρχή και σήμερα παραιτούμε από πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας", κατέληξε ο Αντώνης Σαμαράς.

http://www.avgi.gr/

Ερώτημα "ΕΥΠΑΛΙΝΟΥ": Ο κ. Θεοδωράκης και η κα Γεννηματά, συνοδοιπόροι του κ. Σαμαρά, για τους ίδιους λόγους τουλάχιστον δεν αισθάνονται την ανάγκη της παραίτησής τους ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: