Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Η Ιατρική ανακάλυψη του 21ου αιώνα


Στην Opole, μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Πολωνίας, με 1,2 εκατομμύρια κατοίκους, παρουσιάστηκε η ανακάλυψη του Δρ. Γ. Πασχαλίδη, στην ημερήσια εφημερίδα Nova Trybuna Opolska (PDF), που έχει την μεγαλύτερη κυκλοφορία στην πόλη, 28.000 φύλλα.

Σε ένα ειδικό ένθετο παρουσιάζεται η ανακάλυψη του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type με τίτλο «ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ- ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ» και η συνέντευξη που έδωσε ο Δρ. Γ. Πασχαλίδης σε τηλεοπτικό σταθμό στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Πολωνία.

Στο άλλο φύλο έχει τίτλο » ΠΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ- Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ».

Γίνεται επίσης ιδιαίτερη αναφορά στη διατροφή που προτείνει το Μοντέλο με βάση τον Τύπο στον οποίο ανήκει κάθε άνθρωπος, με κεντρικό τίτλο στο άρθρο «Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ. TRI-ANTHROPO-TYPE PASCHALIDIS Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ. 

ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ». Σε δυο εβδομάδες θα αναδημοσιευθεί το αφιέρωμα στην ίδια εφημερίδα συνοδευόμενο με ένα μικρό βιβλιαράκι 100 σελίδων για την διατροφή σύμφωνα με το Μοντέλο Πασχαλίδη.

http://www.georgepaschalidis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: