Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Η Εποχή της αυτογνωσίας... ΕΦΤΑΣΕ



Μέσω του "Skype" αλλά και του ζωντανού καναλιού εκπομπής του στο "Υou tube", ο Δρ. Ψυχολογίας, Ερευνητής και Συγγραφέας κ. Γιώργος Πασχαλίδης θα απευθυνθεί, για μια ακόμα φορά, σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Άνθρωποι από διαφορετικές ηλικίες, επαγγέλματα, από διαφορετικά έθνη, με άλλες συνήθειες μεταξύ τους, που χρησιμοποιούν διαφορετικές επικοινωνιακές γλώσσες, γυναίκες, άντρες, παιδιά, άνθρωποι με διαφορετικό τύπο ο καθένας, με αμείωτο ενδιαφέρον κάθε εβδομάδα αναμένουν να συνδεθούν και να επικοινωνήσουν μαζί του. 

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου λοιπόν, στις 8μμ, από την  Αθήνα αυτή την φορά, ο Δρ, Γιώργος Πασχαλίδης  θα απευθυνθεί με μια ιδιαίτερη διάλεξη σε όλες τις ομάδες φίλων του στην Ελλάδα, στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον Πλανήτη. 

Καθημερινά υπάρχει και σφυρηλατείται περισσότερο μια αλληλοτροφοδοτική σχέση ανάμεσα στον Πατέρα της Νέας Γνώσης και στον κόσμο που διαρκώς διευρύνεται κοντά του, τον αγκαλιάζει και κάνει πράξη ζωής τις εφαρμογές τις τυπολογίας. 

Υπάρχει μια αλληλοτροφοδοτική σχέση αληθινής αγάπης ανάμεσά τους. Ας τολμήσουμε όλοι να συμμετέχουμε σε ένα τέτοιο ταξείδι σπάνιας και απίστευτης ομορφιάς. 

Της ομορφιάς μας, που καθένας έχει μέσα του κριμένη, άγνωστη σε αυτόν αλλά και στους οικείους του έως σήμερα.

Έφτασε η ώρα της προσωπικής μας απελευθέρωσης, ήρθε η ώρα της νέας εποχής που ήδη ζούμε, η εποχή της ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ, έφτασε η ώρα να περπατήσουμε μαζί με τον αγαπημένο μας Καθηγητή Γιώργο Πασχαλίδη, το δρόμο της αληθινής ΕΥΤΥΧΙΑΣ.


Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 8μμ, από την Αθήνα, στο "Skype" και στο "Υou tube"  ΕΔΩ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: