Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Ο πρώτος χορός των τριτέκνων Σάμου


Με μεγάλη επιτυχία διεκπεραιώθηκε ο πρώτος χορός του συλλόγου μας σε μια κατάμεστη αίθουσα με πολύ χορό, κέφι και πλούσια δώρα.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο βουλευτής Σάμου κος Δημήτρης Σεβαστάκης, ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής κος Νότης Μαριάς, ο αντιδήμαρχος Τάσος Καλατζής και ο άνθρωπος που τρέχει για τα πάντα κος Μανώλης Νικολού.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο δήμαρχος μας Μιχάλης Αγγελόπουλος και ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Κατρακάζος οι οποίοι δεν κατάφεραν να είναι κοντά μας λόγω συνάντησης με τον υπουργό ναυτιλίας.

Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση του συλλόγου μας για τη χορηγεία-δώρο του αντιπεριφερειάρχη Νίκου Κατρακάζου η οποία είναι η εξής: 14 εισιτήρια μηνιαίως one way ή 7 εισιτήρια με επιστροφή που το συνολικό κόστος ανέρχεται περίπου στις 9.000 ευρώ. Όλα αυτά γίνονται από το τουριστικό γραφείο BY SHIP TRAVEL





Ευχαριστούμε το τουριστικό γραφείο BY SHIP TRAVEL και προσωπικά τον αντιπεριφερειάρχη κύριο Νίκο Κατρακάζο που με προσωπικές του ενέργειες έδωσε χορηγεία εισιτηρίων για το σύλλογό μας.

Η προσφορά είναι κάθε μήνα 7 εισιτήρια με επιστροφή από τα νησιά μας για Πειραιά.

Η διανομή αυτών θα γίνεται από το γραφείο του συλλόγου και σε περίπτωση μεγάλης ζήτησης θα ισχύουν εισοδηματικά κριτήρια

Ο πρόεδρος                                      Η γραμματέας 

Μανώλης Μάρκου                                   Κυρανιώ Βονδικάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: