Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Σάμος: Πρακτικό Σύμπραξης



Σήμερα 1η Σεπτέμβρη 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 υπεγράφη με την απόλυτη πλειοψηφία των μελών, Πρακτικό Σύμπραξης των παρατάξεων «ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο» (ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ) ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ η οποία συγκλήθηκε έπειτα από σχετική πρόσκληση των ανωτέρω Δημοτικών Παρατάξεων.

Κύριο μέλημα αποτελεί η υλοποίηση ολοκληρωμένου προγράμματος ανάπτυξης , με σκοπό τη βελτίωση συνθηκών ζωής των Δημοτών και την επιβεβλημένη προστασία του δημόσιου συμφέροντος.

Στόχος της Σύμπραξης είναι η δημιουργία μιας υπεύθυνης διοίκησης, συλλογικής και αποτελεσματικής, με διαφάνεια και παραγωγικότητα, με σωστή διαχείριση των διαθέσιμων πόρων σύμφωνα με τις αρχές της αξιοκρατίας, της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητας

Τα μέλη της παράταξης για την «ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ 1. Μητσός Μιχαήλ 2. Διονυσίου Γεώργιος 3. Κολλάρος Γεώργιος 4. Καΐλα Δέσποινα 5. Καρράς Ευάγγελος 6.Αρβανίτη Παρασκευή ( η οποία αν και απουσίαζε έχει εκφράσει τη πολιτική βούληση να συμπράξει και να υπογράψει το πρακτικό μετά την ορκωμοσία της) και τα μέλη της παράταξης «ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» 1. Κιάσσος Εμμανουήλ 2. Πανουράκη Κονδύλη Μαρία 3. Βαλκαμλής Βασίλειος, 4. Τσερέ Πυργιώτη Ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: