Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ: έρχεται "ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ" σε περίπτωση του "ΝΑΙ"




Και σε αυτές τις παράλογες και βάρβαρες για το Λαό μας απαιτήσεις τους, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι κουβέντα δεν κάνουν για την ανάγκη αναδιάρθρωσης του χρέους που εκ των πραγμάτων δεν είναι βιώσιμο και δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί.

Από την άλλη καμία δέσμευση τους δεν υπάρχει για επενδύσεις και φυσικά για τη δυνατότητα χάραξης και υλοποίησης μιας αναπτυξιακής προοπτικής για την Πατρίδα μας.


Επιδιώκουν το ξεπούλημα όλων των ασημικών της χώρας μας, και τους Έλληνες φτωχούς και ταπεινωμένους για τις επόμενες δεκαετίες.

Θα τους το επιτρέψουμε με ενδεχόμενη σκέψη ψήφου στο "ΝΑΙ"...?

Η μόνη διέξοδος σε αυτές τις απάνθρωπες και ληστρικές απαιτήσεις τους μόνο με ένα τρόπο μπορούμε, να κρατήσουμε ζωντανή την ΕΛΠΙΔΑ.

Επιλέγοντας αυτή την Κυριακή όλοι οι Σαμιώτες, Ικαρίωτες και Φουρνίωτες το "ΟΧΙ",  θα δώσουμε τα φτερά και την δύναμη στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ώστε την επόμενη εβδομάδα να κλείσουν μια συμφωνία με τους θεσμούς με το μικρότερο δυνατόν κόστος για την Πατρίδα και το Λαό μας.  


Λύση που θα αφήνει περιθώρια για μια οριστική λύση του χρέους, μέσα από την σοβαρή αναδιάρθρωσή του, και θα κρατά ακόμα την Πατρίδα μας όρθια διασφαλίζοντας την αξιοπρέπεια για όλους τους Έλληνες. 


Δεν θα επιτρέψουμε στο Φόβο 
να μας κάνει σκλάβους.


"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια: