Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΙ ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

Μέσα στο πλαίσιο της «Νέας Οργουελικής Τάξης Πραγμάτων», όπου επιβιώνουμε καθημερινά, θα ισχύσει από 1/6/2013 το υποχρεωτικό δόσιμο των ανθρωπίνων οργάνων των Ελλήνων μετά θάνατον, κάτι που έως τώρα ήταν εθελοντικό. 






















Ο σχετικός νόμος ψηφίστηκε πέρυσι το καλοκαίρι, χωρίς ιδιαίτερη πληροφόρηση του κόσμου. Πρωτύτερα είχαν προσπαθήσει να περάσουν την ίδια απόφαση με νόμο στη Γερμανία αλλά και στην Ισπανία, αλλά εκεί οι λαοί – καλά πληροφορημένοι – ξεσηκώθηκαν εγκαίρως και χάλασαν τον κοινό σχεδιασμό της Αυτοκρατορίας του Χρήματος και της διεθνούς μαφίας εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων. Εδώ στην Ελλάδα των… «χαχώλων» - όπως μας θεωρούν – ελπίζουν ότι τα σχέδια τους θα ευωδωθούν, ακριβώς όπως πάνε όλα κατ’ ευχήν γι’ αυτούς μέχρι σήμερα!

Μέχρι τις 30/5/2013 έχουμε όλοι το δικαίωμα να αρνηθούμε με μια Υπεύθυνη Δήλωση (με επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια υπηρεσία) αυτό το πρωτοφανές για μια ακόμη φορά «αποφασίζομεν και διατάσσομεν»!


Επισυνάπτω προς διευκόλυνσή σας την Υπεύθυνη Δήλωση που προωθεί ηλεκτρονικά το ΙΝΚΑ (Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας) (www.apantisiinka.blogspot.com), οδηγίες συμπλήρωσης και αποστολής του εγγράφου, καθώς και δύο πληροφοριακά κείμενα του ΙΝΚΑ (www.inka.gr).

Θεωρώ ότι πολλοί από μας εθελοντικά θα μπορούσαμε να είμαστε εν δυνάμει δότες οργάνων. Όμως σε μια τέτοια χιτλερικής εμπνεύσεως κοινωνία της ζούγκλας και της απανθρωπιάς που μας ωθούν, πιστεύω ότι δεν αξίζει να τους κάνουμε ΚΑΙ αυτήν την χάρη: να πλουτίζουν δηλαδή άνομα και από το εμπόριο των ανθρωπίνων οργάνων των ισοπεδωμένων εδώ και τρία χρόνια Ελλήνων αφαιρώντας κυριολεκτικά τη ζωή που ήδη έχουν κλέψει από μας και τα παιδιά μας!...

Ελεάνα Φραγκοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: