Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

"Κλείνει" ο Δήμος Σάμου, δεν θα μαζεύονται σκουπίδια, δεν θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί

Κλειστός θα είναι ο Δήμος Σάμου μέχρι και την Τετάρτη 17 Ιουλίου με τους υπαλλήλους να διαμαρτύρονται για το νέο πολυνομοσχέδιο που οδηγεί χιλιάδες εργαζόμενους στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης στην ανεργία. Η γενική συνέλευση των εργαζομένων του Δήμου Σάμου αποφάσισε για το Σάββατο και Κυριακή 13 και 14 Ιουλίου 2013, την αποχή από όλες τις προγραμματισμένες εργασίες, όπως η αποκομιδή απορριμμάτων και τις εργασίες στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης.

Την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013, όλα τα κτίρια στα οποία στεγάζονται οι Υπηρεσίες του Δήμου θα τελούν υπό κατάληψη και συνεπώς δεν θα λειτουργήσουν οι διοικητικές, οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίες, καθώς και οι υπηρεσίες αποκομιδής απορριμμάτων, ύδρευσης – αποχέτευσης.

Κλειστοί θα παραμείνουν επίσης και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Απο την πλευρά της η Δημοτική αρχή απευθύνει έκκληση προς τους δημότες και τους επιχειρηματίες του νησιού, να καταβάλλουν προσπάθειες διαχείρισης των απορριμμάτων ώστε να αποφευχθούν για το τριήμερο των κινητοποιήσεων φαινόμενα που προσβάλλουν το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον που δυνητικά συνιστούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία.
http://www.samostimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: