Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Η εμπλοκή στο "ΠΑΣΟΚ" Σάμου, συνεχίζεται....



Ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" είχε πρόσφατα δημοσιεύσει τους διαλόγους του κ. Κώστα Σοφούλη και της κας Ευαγγελίας Βούλγαρη μέσα από τις συχνότητες του Ράδιο Σάμος 102fm, στην εκπομπή της Δημοσιογράφου κας Μαργαρίτας Ικαρίου για το θέμα των οφειλών του "ΠΑΣΟΚ" προς την υπάλληλό του.

Να σημειώσουμε εδώ ότι η κα. Βούλγαρη, δεν ήταν εκείνη που οδηγήθηκε πρώτη στη δημοσιοποίηση του θέματος της, αλλά έκανε χρήση της ραδιοσυχνότητας, μετά από την αρχική τοποθέτηση του κ. Σοφούλη για το θέμα, προφανώς αισθανόμενη την ανάγκη της απάντησης και της αποσαφήνισης σε όσα ελέχθησαν.

Σήμερα ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" δημοσιεύει την δεύτερη τοποθέτηση του κ. Καθηγητή την ίδια μέρα. Σε αυτή λοιπόν τη δεύτερη παρουσία του ο κ. Σοφούλης αν και ήρεμος, εμφανίζεται αρκετά σκληρότερος. Ας την παρακολουθήσουμε :


Χθες ο Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος και ιδρυτικό στέλεχος της "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ" κ. Μανόλης Βασιλειάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της κας. Μαργαρίτας Ικαρίου και στο Ράδιο Σαμος 102fm, σχολιάζοντας την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και φυσικά ρωτήθηκε για το θέμα αυτό από τη Δημοσιογράφο.


Ο κ. Μανόλης Βασιλειάς γνώστης του θέματος, αφού για 4 σχεδόν χρόνια ήταν ο Γραμματέας του "ΠΑΣΟΚ" στη Σάμο, ανέφερε πολλά και περιέγραψε με ανάγλυφο τρόπο το χαρακτήρα του προβλήματος, τις ευθύνες και πως αυτές επιμερίζονται. 

Έκφρασε την αγανάκτησή του για την αντεργατική νοοτροπία και στάση του Βενιζελικού κόμματος, φερόμενου ως "ΠΑΣΟΚ", μίλησε για λογικές και πρακτικές εργασιακού μεσαίωνα και δουλικής γαλέρας.

Μίλησε επίσης με σκληρά λόγια για τη διγλωσσία της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου έως σήμερα και κάλεσε τους πρώην συντρόφους του να πράξουν το ηθικά αυτονόητο και πολιτικά αναγκαίο ώστε να δοθεί αίσιο τέλος στο θέμα αυτό που δημιουργήθηκε με αποκλειστική ευθύνη των κεντρικών γραφείων της Χαριλάου Τρικούπη.

Ας ακούσουμε ολόκληρη την τοποθέτηση του κ. Μανόλη Βασιλειά για το θέμα αυτό :



Σχετικό Δημοσίευμά μας: Εδώ...!!

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: