Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Σάμος: Οικογενειακά Επιδόματα 2013


1. Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με δηλώσεις του Διοικητή του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ο.Γ.Α.) σε πρόσφατη πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου ΑΝΤ τα χρωστούμενα οικογενειακά επιδόματα του έτους 2013 θα καταβάλλονταν στους δικαιούχους μέχρι 15 Μαρτίου 2014 και ο Σύλλογός μας ως όφειλε προέβη στην άμεση ενημέρωση όλων των ακριτικών οικογενειών Σάμου – Ικαρίας & Φούρνων μέσω των τοπικών Μ.Μ.Ε. που πλήρως συμπαρίστανται στο έργο μας.

2. Δυστυχώς όμως και πριν «αλέκτωρ λαλήσει τρις» το σχετικό διαψεύδει τις εν λόγω δηλώσεις του Διοικητή του Ο.Γ.Α. και παραπέμπει την καταβολή των ανωτέρω επιδομάτων 48.000 δικαιούχων πανελλαδικά για τέλος Μαρτίου 2014 και…………..βλέπουμε.

3. Ενημερώνουμε τον κ. Διοικητή ότι οι δικαιούχοι των επιδομάτων είναι οικογένειες με παιδιά που έχουν πάμπολλες υποχρεώσεις επιβίωσης και ανέμεναν τα επιδόματα για να κλείσουν καμιά εκ των κατά καιρούς επιβληθέντων πάσης φύσεως χαρατσίων «τρύπα» και όχι να επιδοθούν σε οιασδήποτε μορφής «κραιπάλη».

4. Παρακαλούμε, αν ακούει κανείς, να διορθώσει άμεσα την ανωτέρω εκρεμμότητα και να τονίσει στους εκάστοτε «αρμοδίους» ότι τα λεγόμενά τους έχουν αντίκτυπο τόσο στη ζωή των ανθρώπων όσο και στη φερεγγυότητα αυτών που αντιπροσωπεύουν.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                         ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ιωάννης Β. Βούρος                                    Απόστολος Γ. Τσιώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: