Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Τι είπαν οι Χιώτες για την Αγνή Καλογερή?

Χθες το πρωί ήρθε στο νησί μας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αγνή Καλογερή προσκεκλημένη από την ΝΕ Χίου. Στην διάρκεια της παραμονής της βρέθηκε στο Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων της Χίου συνοδευόμενη από μέλος της Ν.Ε και συζήτησε με τον υπεύθυνο του Κέντρου αναλυτικά για την αναφορά του ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή καθώς και άλλες παρεμβάσεις σχετικές με τα προβλήματα ελλιπούς χρηματοδότησης που απειλούν την λειτουργία του Κέντρου.

Συναντήθηκε με τον Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ και τον πρόεδρο της Ένωσης μαστιχοπαραγωγών συνοδευόμενη από την συντονίστρια ,τον αναπληρωτή συντονιστή και μέλη της ΝΕ. Στις συναντήσεις αυτές συζήτησαν λύσεις για τα προβλήματα που απειλούν την λειτουργία των αντίστοιχων θεσμών, σχεδιαζόμενη από την κυβέρνηση άρση της αναγκαστικότητας του Συνεταιρισμού των μαστιχοπαραγωγών και για τα δυσχερή ζητήματα που απασχολούν το ΔΗΠΕΘΕ και το θεσμό γενικότερα, ενώ συζητήθηκαν προτάσεις και λύσεις για την άμεση αποκατάσταση και εύρυθμη λειτουργία του νομικού προσώπου «ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου».

Το απόγευμα στο Πυργί έγινε συνάντηση –συζήτηση της βουλευτού και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τους μαστιχοπαραγωγούς της περιοχής.

Το χαρακτηριστικό της συνάντησης, ήταν η εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή των ντόπιων συμπολιτών μας. Αναπτύχθηκαν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάταξη της μαστιχοπαραγωγής ,την ανάγκη διατήρησης της αναγκαστικότητας του Συνεταιρισμού και της ενίσχυσης της λειτουργίας του. Ακολούθησε γόνιμη εκτεταμένη συζήτηση. Τα συμπεράσματα της συζήτησης θα αποτελέσουν οδηγό και εργαλείο για τις επόμενες παρεμβάσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: