Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Η Γόνιμη Γραμμή και η παρουσίαση θέσεων και Υποψηφίων

Σε συνέντευξη τύπου καλεί Ο Συνδυασμός "ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ- ΓΟΝΙΜΗ ΓΡΑΜΜΗ" και η επικεφαλής του Αγλαϊα Κυρίτση, σήμερα Τρίτη 29 Απριλίου, ώρα 1 το μεσημέρι, στο Ξενοδοχείο ΛΕΣΒΙΟΝ στη Μυτιλήνη. 

Θα παρουσιαστούν επίσημα οι υποψήφιοι και οι θέσεις του συνδυασμού για τις περιφερειακές εκλογές στις 18 Μάη 2014.

---------------------

Την Κυριακή 27-4 -2014 η Αγλαΐα Κυρίτση, συνοδευόμενη από στελέχη του συνδυασμού της, κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Μυτιλήνης την επίσημη δήλωση του Συνδυασμού μας "ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΓΟΝΙΜΗ ΓΡΑΜΜΗ" που έχει συγκεκριμένα ως εξής:

«Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 121 του Ν. 3852/2010, ΔΗΛΩΝΩ ότι μαζί με τους παρακάτω αναφερόμενους υποψηφίους, όλους Δημότες Δήμων των Εκλογικών Περιφερειών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, που με αντίστοιχες γραπτές δηλώσεις τους επισυναπτόμενες στην παρούσα, αποδέχονται τη συμμετοχή τους σ' αυτόν, καταρτίσαμε συνδυασμό, υποψηφίου Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών Συμβούλων. 

Ο Συνδυασμός θα συμμετάσχει στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 για την Ανάδειξη Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών Συμβούλων».

Το όνομα του Συνδυασμού είναι : «Βόρειο Αιγαίο – Γόνιμη Γραμμή» και σαν έμβλημα έχει δύο πανιά ιστιοφόρου με μια παλάμη κάτωθεν αυτού και από κάτω με κεφαλαία τις λέξεις «ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» και από κάτω σε ημικύκλιο τις λέξεις «ΓΟΝΙΜΗ ΓΡΑΜΜΗ» και κάτωθεν το όνομα «ΑΓΛΑΪΑ ΚΥΡΙΤΣΗ – ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» .

Το ψηφοδέλτιό μας αντανακλά το ήθος και τις αξίες του συνδυασμού μας, δηλαδή τις αξίες της Αριστεράς, εφόσον απαρτίζεται από πρόσωπα που προέρχονται από την μαχόμενη κοινωνία, αντανακλά δηλαδή την κοινωνική συμμαχία που θεωρούμε απαραίτητη προκειμένου να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. 

Εργαζόμενοι, άνεργοι, επιστήμονες, αγρότες, συνδικαλιστές και μέλη των κινημάτων, νέοι και νέες, γυναίκες και άνδρες, αποτελούν τον συνδυασμό μας, συνδυασμό μάχης και νίκης.

Κάντε ¨κλικ" ΕΔΩ  για να δείτε όλα τα ονόματα του Συνδυασμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: