Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΕΠΑΜ ΣΑΜΟΥ: Ας μετατρέψουμε την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση σε ταφόπλακά τους

Οι εκλογές που έρχονται αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για μας, για το λαό. Είναι μια ευκαιρία να εκμηδενίσομε με μονοψήφια ποσοστά ή και να εξαφανίσουμε τους εκμεταλλευτές μας, που υπηρετούν το κατοχικό καθεστώς, από τον πολιτικό χάρτη παγκοσμίως. 

Έτσι δε θα μπορούν να ισχυριστούν πια ότι έχουν τη λαϊκή εντολή να ψηφίζουν το οτιδήποτε εναντίον του λαού. Δε θα μπορούν να λένε άλλα ψέματα. Κι αυτό μπορούμε να το κάνουμε πολύ απλά, εκτελώντας το χρέος μας να ψηφίσουμε εναντίον τους. 


Να αποφασίσουμε όχι στη αποχή, όχι στην αδράνεια.

Αν θέλουμε ευρωβουλευτές που θα ξεσκεπάζουν τ’ άπλυτα, που θα βγάζουν στη φόρα τα κρυφά eurogroup, τις μυστικές συμφωνίες, τα «άγνωστα» αντιδημοκρατικά νομοσχέδια που καταστρέφουν τις ζωές μας και το μέλλον τω παιδιών, τις κρυφές συμφωνίες με τις τράπεζες, τους τοκογλύφους και τους υπέρ-διεθνείς οργανισμούς, που γίνονται στις πλάτες τις δικές μας. 

Τότε ας ψηφίσουμε Ε.Πα.Μ. Για να αφυπνίσουμε τους ευρωπαίους πολίτες. Για να απονομιμοποιήσουμε όλους τους αντιδημοκρατικούς θεσμούς που μας καταδυναστεύουν κρυμμένοι πίσω από τη χίμαιρα της ευρωπαϊκής ψευδολοκλήρω σης, εξυπηρετώντας την ευρωπαϊκή αυτοκρατορία. Για να χάσουν κάθε νομιμότητα οι κυβερνώντες που χουν παραδώσει τη χώρα μας. Για να μη μπορέσει κανένας επικυρίαρχος να μας κοροϊδέψει ξανά. Για να αποδυναμώσουμε τις δυνάμεις –όποιο όνομα κι αν αυτές φέρουν- που εξυπηρετούν οτιδήποτε άλλο ΕΚΤΟΣ από την πατρίδα και το λαό μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, αν στηρίξουμε τις υγιείς, ατόφιες και πατριωτικές δυνάμεις του λαού μας.


Το δίλημμα σε αυτές τις εκλογές για τον καθένα μας είναι : σκύβουμε το κεφάλι με αισθήματα ενοχής και γκρεμιζόμαστε στο βάραθρο που μας στέλνουν, και γινόμαστε ρουφιάνοι, και δολοφονούμε τα παιδιά μας, και αυτοκτονούμε. Ή κάνουμε την επιλογή να ορθώσουμε ανάστημα και διεκδικούμε το παρόν, το μέλλον και την κυριαρχία της χώρας μας. Και αποφασίζουμε όχι μόνο την έξοδο από την κρίση, αλλά και την είσοδο της Ελλάδας σε μια εποχή Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης, που δεν θα ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες.

Μπορείς ν΄ ανατρέψεις αυτή την κατάσταση. Μπορείς ν’ αντιστρέψεις την καταρράκωση της εθνικής μας ταυτότητας και κυριαρχίας με τέσσερα απλά βήματα:

Να πάς να ψηφίσεις. Να μην αφήσουμε ποτέ ξανά και κανέναν να μιλήσει και ν΄ αποφασίσει για λογαριασμό μας.

Να μάθεις για το ΕΠΑΜ. Τι λέει και γιατί. Γιατί θέλουμε ΕΘΝΙΚΟ Νόμισμα και Τράπεζα, που είναι ο θεμέλιος λίθος της Εθνικής Κυριαρχίας μας. Γιατί θέλουμε να δικαστούν και να τιμωρηθούν οι καταστροφείς της Πατρίδας. Γιατί θέλουμε να βγούμε από την Ε.Ε. και το Ευρώ που μας χρεοκόπησαν και μας μετέτρεψαν σε φέουδο. Γιατί χωρίς ουσιαστική Δημοκρατίας και χωρίς ένα Σύνταγμα βγαλμένο από Συντακτική Εθνοσυνέλευση δε μπορεί να υπάρξει πολιτική προς το καλύτερο. Γιατί αυτό το τέρας που λέγεται Ε.Ε. πρέπει επιτέλους να εξαφανιστεί. Έλα στους πυρήνες μας, ρώτα, γίνε μέλος ή φίλος, ενημέρωσε του γύρω σου. Πες τους ότι ήρθε η ώρα ή να τα χάσουμε όλα ως λαός και ως Έθνος είτε να όλοι μας να δώσουμε τον αγώνα μας για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Να ψηφίσεις ΕΠΑΜ. Για να υπάρξει μια κρυστάλλινη, καινούργια δύναμη στα πολιτικά πράγματα αποτελούμενη από απλούς και αδιάφθορους πολίτες και δημοκρατικά εκλεγμένους υποψήφιους, που πέρα από ιδεολογίες που χωρίζουν, θα τους ενώνει η αγάπη προς αυτήν την Πατρίδα που μας ανέθρεψε και μας γαλούχησε.

Ελα μαζί μας στο εκλογικό σου κέντρο. Κάτσε και πρόσεχε την διαδικασία. Βοήθησε, προστάτεψε κι εσύ ό,τι έχει μείνει από την Δημοκρατία. Γιατί το καθεστώς, έτσι ευτελισμένο και ευάλωτο όπως είναι, θα κάνει τα πάντα για να μην καταποντιστεί στα τάρταρα της Ιστορίας. Πάρε μέρος κι εσύ. Βοήθησε την διαδικασία. Μην αφήσεις κανέναν ν’ αλλάξει την απόφαση του Λαού για χάρη των καταστροφέων μας. Από εμάς τους πολίτες εξαρτάται αν το καθεστώς θα καταφέρει να νοθεύσει τα αποτελέσματα.


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΜΟΥ : 
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: