Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός "Ανατροπή" ξεκινάει περιοδείες...


Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός "Ανατροπή", με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Χατζηχριστοδούλου και με υποψήφιους από όλη την Σάμο, ξεκινάει τις περιοδείες και τις ομιλίες της σε όλα τα μέρη του νησιού.

Όλο αυτό τον καιρό είχε συναντήσεις με διάφορους φορείς και συλλόγους και η τελευταία της συνάντηση ήταν με τον πρόεδρο των Πολυτέκνων και με τον πρόεδρο των Τριτέκνων Σάμου – Ικαρίας και Φούρνων. Σε αυτή την συνάντηση άκουσε όλα τα προβλήματα αυτών των ομάδων. Πολλά βασικά θέματα που τους αφορούν συζητήθηκαν διεξοδικά και η κατάληξή τους ήταν ότι θα έπρεπε να έχουν βρεθεί πολλές ουσιώδεις λύσεις, που τόσα χρόνια δεν έχει γίνει.

Σήμερα Πέμπτη η "Ανατροπή" θα βρεθεί στο Νεοχώρι, στα Σκουραίικα, στα Κουμαίικα και το βράδυ στον Μπάλο. Αύριο Σάββατο θα ξεκινήσει το πρωί από το Βαθύ και θα πάει στο Κοκκάρι, στους Σταυρινήδες και στην Άμπελο. Την Κυριακή θα έχει περιοδεία σε παραλίες της Ανατολικής Σάμου (Κέρβελη, Ψιλή Άμμο, Μυκάλη) και το απόγευμα θα είναι στο Άνω Βαθύ και το βράδυ στο Παλαιόκαστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: