Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Φεστιβάλ ΚΝΕ - οδηγητή στο Καρλόβασι


Φέτος το φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής.

Κάθε χρόνο «ταξιδεύει» σε όλη την Ελλάδα ακολουθώντας την Ιστορία της ΚΝΕ, ανοίγοντας δρόμους για να φτάσει η φωνή του ΚΚΕ πιο πλατιά, στους μαθητές, στους φοιτητές, στους νέους εργαζόμενους, στους άνεργους, στις νέες γυναίκες.

Το κεντρικό σύνθημα του φεστιβάλ είναι απόσπασμα, παρμένο από την απολογία του Ν. Μπελογιάννη στο στρατοδικείο: «Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων» Κι εμείς συμπληρώνουμε: «Συνεχίζουμε!» Συνεχίζουμε τον αγώνα μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και πλάι στο ΚΚΕ για να οικοδομήσουμε μια κοινωνία βασισμένη στις ανάγκες και στα όνειρα της νεολαίας και συνολικά του λαού, απαλλαγμένη από τους εκμεταλλευτές του πλούτου που παράγουνε οι γονείς μας και εμείς οι ίδιοι.

Σε αυτόν το δρόμο καλεί η ΚΝΕ τη νεολαία του νησιού, δίνοντας ραντεβού στο κεντρικό φεστιβάλ στο Καρλόβασι στο Γυμνάσιο, στις 5 Σεπτέμβρη , και ώρα 19.00. Αποτελεί την κορύφωση των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπου και συναντηθήκαμε με πλήθος κόσμου και νεολαίας, συζητήσαμε τους προβληματισμούς μας και τις ανησυχίες, διδαχτήκαμε από την πλούσια ιστορική πείρα του Κόμματος μας και συνεχίζουμε με περισσότερο πείσμα και σιγουριά για να κατακτήσουμε το μέλλον μας που δεν είναι τίποτα άλλο από τον σοσιαλισμό-κομμουνισμό.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Παράσταση καραγκιόζη, από καραγκιοζοπαίχτες του Μαραθοκάμπου
  • Χαιρετισμός από την ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ
  • Κεντρική ομιλία από τον Μαρίνο Μακρή μέλος του Κ.Σ. της ΚΝΕ
  • Συναυλία από τους Night Cup
  • Γλέντι με το συγκρότημα του Κυριάκου Μαυρίκη

Στο χώρο θα συγκεντρώνουμε ρούχα και φάρμακα για τον Παλαιστινιακό λαό

Στο χώρο θα υπάρχουν: μπαρ, Βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής ,Παιδότοπος, Μαθητικό στέκι ενάντια στο «νέο σχολείο» και στέκι για τους νέου εργαζόμενους

Φεστιβάλ ΚΝΕ-οδηγητή στο Καρλόβασι Παρασκευή 5 Σεπτέμβρη στο γυμνάσιο Καρλοβάσου στις 19:00

Δεν υπάρχουν σχόλια: