Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Τα σαμιώτικα cocktails στην Αθήνα !


Εντυπωσιακή είναι η παρουσία της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ) στην "HORECA Wine", τον ειδικό τομέα της έκθεσης HORECA 2015 στο Metropolitan Expo της Αθήνας!

Η φιλοσοφία πίσω από την φετινή συμμετοχή είναι η έντονη προώθηση των Samos Cocktails, των εξαιρετικών cocktails που παρασκευάζονται με βάση το παγκοσμίου φήμης κρασί Samos Vin Doux.

Βάσει αυτού του σκεπτικού κατασκευάστηκε ένα αυτόνομο περίπτερο υψηλής αισθητικής, το οποίο περιλαμβάνει ένα Samos Cocktails Bar, στο οποίο από την Παρασκευή, την πρώτη μέρα λειτουργίας της έκθεσης, ο bartender Γιάννης Πετρής μύησε το κοινό στον τρόπο με τον οποίο παρασκευάζονται τα σαμιώτικα cocktails.

Στο περίπτερο υπάρχει και ένα Samos Wine Bar στο οποίο οι επισκέπτες της έκθεσης, επαγγελματίες της μαζικής εστίασης και των ξενοδοχείων, απολαμβάνουν τα μοναδικά κρασιά της Ένωσης.


Η έκθεση διεξάγεται έως τις 9 Φεβρουαρίου 2015 στο Metropolitan Expo (πλησίον του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος). Το περίπτερο της Ε.Ο.Σ.Σ με νούμερο D13 βρίσκεται στο Hall 1.



Πηγή φωτογραφιών: Σελίδα του Γιάννη Παρασύρη στο facebook
http://my-samos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: