Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Σάμος: Σημαντική συνέντευξη του Υπ. Γιάννη Πανούση στον "Αρμονιά 103,2 fm"



Σε περιοδεία στο Ανατολικό Αιγαίο, βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

Ο κ. Πανούσης συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Τάσο Μαυρόπουλο, τον αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Προστασίας, Τζανέτο Φιλιππάκο και του Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλειο Παπαγεωργίου, ξεκίνησε από την Μυτιλήνη, ενώ από χθες (Πέμπτη) το μεσημέρι βρίσκεται στη Χίο.

Από εκεί, από το Νησί της Χίου παραχώρησε συνέντευξη στον διακεκριμένο δημοσιογράφο κ. Μάνο Στεφανάκη, μέσα από τις ραδιοσυχνότητες του "Αρμονία 103,2 fm".


Πολλά και σημαντικά ακούγονται σε αυτή τη συνέντευξη, και γιαυτό η προτροπή μας προς όλους σας είναι να την ακούσετε ολόκληρη. 


Σε αυτή τη συνέντευξη ο κ. Γιάννης Πανούσης παραδέχεται "ορθά κοφτά" ότι οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές Χώρες δεν ενδιαφέρονται να βοηθήσουν σημαντικά τη χώρα μας στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και που έχει να κάνει με την μαζική είσοδο παράνομων μεταναστών από την Τουρκία. 

Η ταυτοποίηση των μεταναστών θα γίνεται πλέον στην Αθήνα, δήλωσε μεταξύ των άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, και έτσι θα περιορίζεται δραστικά ο χρόνος διαμονής τους στα Νησιά μας. 

Ο επόμενος σταθμός του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Πανούση θα είναι η Σάμος, όπου θα έχει μια σειρά συναντήσεων και επαφών με τους θεσμικούς της Αυτοδιοίκησης, με φορείς αλλά και θα επισκεφτεί την Αστυνομία Σάμου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και το κέντρο Μεταναστών. 

Εμείς ευχαριστούμε τον ραδιοφωνικό σταθμό "Αρμονία 103,2 fm" για την ευγενή διάθεση του ηχητικού υλικού.



"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: