Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Τώρα ζωντανά η ενημέρωση στη Βουλή για την διαπραγμάτευση,,,!


Παρακολουθήστε τώρα ζωντανά τη συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για την πορεία της διαπραγμάτευσης, στο πλαίσιο της οποίας ο Πρωθυπουργός θα ενημερώσει την Ολομέλεια για όλα τα φλέγοντα θέματα στη δεδομένη κρίσιμη στιγμή.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης να τοποθετηθούν με σαφή λόγο, τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους έχουν φτάσει στο σημείο μηδέν.

Στο επίκεντρο της αποψινής συζήτησης αναμένεται να βρεθεί και η επανειλημμένη δέσμευση της κυβέρνησης ότι προτεραιότητα θα έχει η καταβολή μισθών και συντάξεων εφόσον ακόμη δεν έχει σταματήσει η χρηματοδοτική ασφυξία, δεδομένων των τελευταίων εξελίξεων αναφορικά με την αποπληρωμή των δόσεων του ΔΝΤ.

Από σήμερα το τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής θα μπορείτε να το βλέπετε από την σελίδα του "ΕΥΠΑΛΙΝΟΥ" σε ζωντανό πάντα χρόνο, κάνοντας "κλικ" στη δεξιά μόνιμη στήλη της σελίδας στο αντίστοιχο παράθυρο.


"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: