Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μία εθνική τοποθέτηση - Μία αξιοπρεπής Στάση




Ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο η συζήτηση αλλά και η ονομαστική ψηφοφορία για την έγκριση της Ελληνικής Πρότασης που θα υποβάλει το απόγευμα ο Υπουργός των Οικονομικών κ. Ευκλίδης Τσακαλώτος στη Συνεδρίαση του Eurogroup

Με ευρεία εντολή 251 «ναι» έναντι 32 «όχι» και 8 «παρών» ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας εξουσιοδοτήθηκε από τη Βουλή να διαπραγματευτεί με βάση την ελληνική πρόταση τους τελικούς όρους της συμφωνίας με τους δανειστές.

Κατά την ονομαστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής από τον ΣΥΡΙΖΑ «όχι» ψήφισαν η Ιωάννα Γαϊτάνη και η Ελένη Ψαρρέα. 

«Παρών» ψήφισαν οι Αγλαΐα Κυρίτση, Δημήτρης Στρατούλης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Γιάννης Σταθάς, Θανάσης Σκούμας, Κώστας Λαπαβίτσας, Ιωάννα Γαϊτάνη, Παναγιώτης Λαφαζάνης και Στάθης Λεουτσάκος.

Ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" με ιδιαίτερη χαρά σήμερα, δημοσιεύει την καταπληκτική τοποθέτηση της Προέδρου της Βουλής κας Ζωής Κωνσταντοπούλου και τη συγχαίρει για την στάση της, καθώς και τους υπόλοιπους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που επέλεξαν το "ΠΑΡΩΝ" και το "ΟΧΙ" σε αυτή την τόσο κρίσιμη κοινοβουλευτική διαδικασία.  



"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: