Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Πλήθος συλληψεων στο Αεροδρόμιο Σάμου


Συνελήφθησαν, την Κυριακή (16-06-2019) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί (35χρονος και 34χρονη), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επιχείρησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς με προορισμό τη Γερμανία, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, δύο (2) διαβατήρια Αρχών Εσθονίας, τα οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστά. Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση


Επίσης συνελήφθησαν, προχθες (17-06-2019) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, καθώς και για παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες επιχείρησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς με προορισμό την Ολλανδία, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, δύο (2) διαβατήρια Αρχών Σλοβενίας, τα οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστά.

Επίσης, κατά τον έλεγχο προέκυψε ότι, στον 28χρονο είχε επιβληθεί από αρμόδιες Αρχές, ο περιοριστικός όρος της μη μετάβασής του στο νομό Σάμου. Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: