Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Μανόλης Βασιλειάς: Θέλουμε μία δυνατή ΕΝΩΣΗ. (video)



Με ευκαιρία της συζήτησης που θα γίνει στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο για την ΕΟΣ Σάμου και την αναγκαστικότητα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μανόλης Βασιλειάς, άνοιξε τα χαρτιά του.

Κατέθεσε μερικές από τις σκέψεις του στο Δημοσιογράφο Μιχάλη Σβαρνιά, και στο Σάμος fm 97,3 για το παρελθόν, το παρόν αλλά και τις προοπτικές της Ένωσης. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι "η ΕΟΣΣ είναι η καρδιά του αγροτικού κόσμου στο Νησί μας. Το σύνολο των ασκούμενων και εφαρμοσμένων πολιτικών θα πρέπει να συνδέεται με τη προοπτική και την ανάπτυξή της". 




Ταυτόχρονα όμως επεσήμανε για την ανάγκη εκσυχρονισμού της και όσο αφορά το οργανόγραμμα και όσο αφορά την ίδια τη πολιτική πωλήσεων από τη πλευρά της Διοίκησης της, προκειμένου να μπορεί να σταθεί με επάρκεια στο σκληρό ανταγωνιστικό περιβάλλον.

" Ο κ. Παπαθεοφάνους δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Ο ίδιος δεν είναι υπερήφανος φαντάζομαι για την αναγκαστική υπογραφή του, αλλά δεν θα μπορούσε και να μην εφαρμόσει την ισχύουσα νομοθεσία" ανέφερε ο κ.Βασιλειάς.

Αν εκ παραδρομής κάποια blogs η ακόμα και το ίδιο το samostimes , δεν κατανόησαν την τοποθέτηση του, αφού η περιγραφή τους δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που πράγματι ελέχθησαν, εμείς τους παροτρύνουμε να ακούσουν ξανά το παρόν ηχητικό βίντεο της χθεσινής συνέντευξης. 




Εμείς ευχαριστούμε πάραυτα το SAMOSTIMES για την παραχώρηση του ηχητικού video.

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"  http://manolis-vasileias.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: