Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Φωτιά μικρής έκτασης στο κλειστό γυμναστήριο Πυθαγορείου


Άδοξα τελείωσε το τουρνουά βόλεϊ γυναικών που διοργάνωσε ο ΑΟ Πολυκράτης στη μνήμη του διαιτητή Σταύρου Φουντοτού, που το καλοκαίρι έφυγε από κοντά μας. Ενώ είχαν τελειώσει οι δύο αγώνες, λίγο πριν την έναρξη του τρίτου αγώνα γυναικών μεταξύ του Πολυκράτη και του Ιωνικού, μία λάμπα οροφής άρχισε να βγάζει καπνούς λόγω υπερθέρμανσης του ντουϊ. Δεν άργησε να πιάσει φωτιά (ευτυχώς σιγόκαιγε), κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στους ανθρώπους του Πολυκράτη να δράσουν άμεσα.


Αφού διέκοψαν την προθέρμανση των δύο ομάδων, εκκένωσαν άμεσα το γήπεδο από τα νεαρά κορίτσια, χρησιμοποίησαν την μπασκέτα ως ανυψωτικό μηχάνημα και με δύο πυροσβεστήρες (ευτυχώς δούλεψαν σωστά), μπόρεσαν και έσβησαν τη φωτιά χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό περαιτέρω πρόβλημα και χωρίς να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε στο ντουϊ μιας λάμπας και από τη σειρά που είχαν τοποθετηθεί ως συμπληρωματικός φωτισμός για τις ανάγκες του τελικού κυπέλλου βόλεϊ γυναικών στο κλειστό του Πυθαγορείου. Όπως μας ανέφεραν οι υπεύθυνοι του Πολυκράτη άλλες δύο φορές έχει παρουσιαστεί ανάλογο πρόβλημα στη συγκεκριμένη παρτίδα λαμπτήρων που έχουν τοποθετηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Πυθαγορείου.


Με αυταπάρνηση οι κύριοι Βαποράκης Νίκος, Αντωνούσος Γιώργος, Βαγγέλης Καρράς και Νικολαϊδης Δημήτρης και με γρήγορες ενέργειες μπόρεσαν και έδωσαν ένα γρήγορο τέλος στο πρόβλημα που πήγε να δημιουργηθεί. Πλην όμως θα πρέπει η διοίκηση του κλειστού γυμναστηρίου (αν έχει ορισθεί από το ΔΟΠΠΟΝΑΣ), να ελέγξει την εγκατάσταση φωτισμού από την αρχή, διότι κανείς δεν θα ήθελε να φανταστεί, τι μπορεί να γινόταν σε περίπτωση που δεν ήταν κανείς στο γήπεδο.
radiocafe



Δεν υπάρχουν σχόλια: