Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Σάμος: Ο "ΔΟΠΠΟΝΑΣ" απαντά στην "Υποτείνουσα"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ του Νομικού Προσώπου του Δήμου ΔΟΠΠΟΝΑΣ απαντώντας στα γνωστού ύφους και γεμάτα αναλήθειες «δελτία τύπου» και ενόψει της «περαιτέρω πορείας των δημοτικών πραγμάτων» δηλώνει ότι οι περισσότερες συνεδριάσεις του γίνονται απογευματινές ώρες μετά από συνεννόηση  τα δε μέλη του πάντα ενημερώνονται για επικείμενα Δ/Σ εγκαίρως και εντός προθεσμιών σύμφωνα με τον νόμο για τα θέματα, με αποστολή Προσκλήσεων και πληροφοριών, με FAX, με ηλεκτρονική αλληλογραφία και κατόπιν τούτου και τηλεφωνικά για όποιες διευκρινήσεις. Τα απαραίτητα αποδεικτικά υπάρχουν και είναι στη διάθεση όλων από την Γραμματεία μας.

Το προσωπικό της Γραμματείας εργάζεται ακατάπαυστα και υπερωριακά δίχως να πληρώνεται για αυτό. Αποτέλεσμα αυτής της σκληρής δουλειάς είναι η πλήρως επιτυχημένη πορεία αλλά και το πλούσιο και δημιουργικό έργο που συντελείται για όλη τη Σάμο και αναγνωρίζεται από όλους τους αντικειμενικά και ώριμα σκεπτόμενους πολίτες.

Συνεχίζουμε το έργο μας αντλώντας δύναμη από τους δημότες μας και επιφυλασσόμαστε για κάθε κακεντρεχή προσπάθεια σπίλωσης, μηδενισμού του έργου μας.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ του ΔΟΠΠΟΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: