Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ακύρωση της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Σταύρο Δημηρούδη, ο ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βαγγέλης Γιαρμαδούρος από τη Λήμνο, ζητά την ακύρωση της τελευταίας Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου που έγινε χθες και σήμερα 18 Μάρτη στη Μυτιλήνη. 

Ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" παρουσιάζει απόψε την επιστολή του κ. Βαγγέλη Γιαρμαδούρου, που τελικά όπως μάθαμε μετά από έρευνα που κάναμε δεν ειδοποιήθηκε για να συμμετέχει στην τηλεσυνδιάσκεψη, με ευθύνη του εντεταλμένου συμβούλου Λήμνου. 

Προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου

Κύριε πρόεδρε

Για το χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο και στην πρόσκληση που έλαβα μέσω Email υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα μεταξύ των άλλων και θέματα που αφορούν την Λήμνο.

Δυστυχώς δεν έχω λάβει ακόμη και τώρα τις εισηγήσεις των θεμάτων αυτών όπως προβλέπετε από τον κανονισμό μας και θεωρώ όχι μόνον εγώ αλλά και οι άλλοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Επίσης δεν υπήρχε η συγκοινωνία για την μετάβαση μου – μας στο νησί της Λέσβου ώστε να πάρω μέρος στο συμβούλιο αυτό.

Σας ερωτώ λοιπόν αν γνωρίζατε αυτήν την κατάσταση και αν ναι γιατί δεν υπήρξε η συμμέτοχη μου - μας στο συμβούλιο αυτό μέσω τηλεδιάσκεψης

Πιστεύω ότι δεν είναι εσκεμμένη αυτή η παράληψη, και η έλλειψη συντονισμού, αλλά πρέπει να επισημάνω ότι για άλλες περιπτώσεις το ενδιαφέρον τόσο το δικό σας όσο και του κυρίου περιφερειάρχη σε ζητήματα που αφορούσαν το νησί της Λέσβου ήταν κάτι περισσότερο από εμφανή σε σχέση με την συμμετοχή η όχι των Λημνιών περιφερειακών συμβούλων στο εν λόγο περιφερειακό συμβούλιο..

Παρακαλώ λοιπόν με αυτά τα δεδομένα να κηρύξετε άκυρο το χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο όπως ορίζει ο κανονισμός λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου και να προσδιορίσετε εκ νέου Περιφερειακό συμβούλιο με τα ίδια θέματα

Ευχαριστώ 
Βαγγέλης Γιαρμαδούρος

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: